Vilayetler Hizmet Götürme Birliği’ne seçildi

Vilayetler Birliği Mayıs ayı 48. Olağan Genel Meclis toplantısı Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 19 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 19.05.2019 15:34:56
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Vilayetler Birliği Mayıs ayı 48. Olağan Genel Meclis toplantısı Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya İçişleri Bakan Yardımcısı ve Vilayetler Birliği Başkanı Muhterem İnce, İl Valileri ile illerinde Vilayetler Birliği temsilcisi olarak seçilen il Genel Meclisi Başkan ile  üyeleri ile Batman İl Genel Meclisi adına Merkez İl Genel Meclis Üyesi  Şaziye Gündüz de katıldı. Yapılan toplantıda yapılan Birlik Encümen Üyeliği seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi Şaziye Gündüz, Sivas il Genel Meclis üyesi Ziya Şahin, Zonguldak İl Genel Meclis üyesi Temel Uslu seçildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.