Vergi ödemesinde son gün 31 Mayıs

Batman Belediye Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda, 2019 yılı Emlak, Çevre Temizlik (İşyeri) ve İlan Reklam Vergisi ile işyeri kiralama, su borcu olan esnaf ve vatandaşların borç ödemelerinin son gününün 31 Mayıs 2019 Cuma günü olduğu hatırlatıldı.

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2019 16:14:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda,  2019 yılı Emlak, Çevre Temizlik (İşyeri) ve İlan Reklam Vergisi ile işyeri kiralama, su borcu olan esnaf ve vatandaşların borç ödemelerinin son gününün 31 Mayıs 2019 Cuma günü olduğu hatırlatıldı. Batman Belediyesi, İlan Reklam Vergisi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerin faiz yükü ile karşılaşmaması için 2019 yılı 1. taksitlerini son ödeme günü olan 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitime kadar ödemeleri gerektiğini belirtti. Vatandaşlara İlan Reklam Vergisi ile Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde her türlü ödeme kolaylığın sunulduğunun belirtildiği açıklamada ödemelerin Belediye Tahsilât Vezneleri, BASKİ Tahsilât Vezneleri, Halkbank, Yapı Kredi, Albaraka, Kuveyt Türk, PTT, İş Bankası, Türkiye Finans, Akbank, Vakıfbank şubeleri ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılabileceği hatırlatıldı. Belediyenin internet sayfasında https://webportal.batman.bel.tr/web/guest/70 linkinden de ödemelerin gerçekleştirilebilineceğinin altı çizilirken, bir sorun ile karşılaşılması halinde mükelleflerin Batman Belediyesinin ilgili birimlerine gelerek ya da (0488) 2132759 (dâhili 1036) numaradan Batman Belediyesi'ne bağlı tahsilât şubelerine ulaşarak gerekli desteği alabilecekleri belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.