Veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı

Son Valiler Kararnamesiyle Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz, Valilik tarafından onuruna düzenlenen veda yemeğinde mesai arkadaşları, STK temsilcileri ve Batmanlılarla bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe, Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, ilçe Kaymakam ve Belediye Başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 15:30:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son Valiler Kararnamesiyle Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz, Valilik tarafından onuruna düzenlenen veda yemeğinde mesai arkadaşları, STK temsilcileri ve Batmanlılarla bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe, Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, ilçe Kaymakam ve Belediye Başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılar, son Valiler Kararnamesi ile Batman Valiliği görevinde iken Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz’in Batman’da görev yaptığı yaklaşık 2,5 yıllık süreci kapsayan anlara dair görsellerden oluşan, sinevizyon gösterisini izledi. Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde Başkan Vekili Aksoy konuşma yaparken duygulandı. Aksoy, “Mutlaka eksikliklerimiz, hatalarımız olmuştur. Lütfen hakkınızı helal ediniz” ifadelerini kullanırken gözyaşlarına hakim olamadı.

"BATMAN TÜRKİYE’NİN SÖZ ETTİĞİ BİR İLDİR"

Batman'da yaklaşık 2,5 yıldır görev yaptığını belirten Deniz, Batman'ın heyecanlı, canlı ve dinamikleri olan bir şehir olduğunu ifade etti. Deniz, "Batman'ın genç bir nüfusu var, ne verirseniz fazlasıyla karşılığını alıyorsunuz. Batmanlılar, Valilik olarak yaptığımız her projede yanımızda oldular. Türkiye'de adından söz ettirilecek projelerde hep yanımızda durdular. Bu şehir daha güzel şeyleri hak eden bir şehir. İnanın Türkiye'nin 2023 hedeflerinde Batman, bu girişimci ruhuyla, milletine sevdalı gençleriyle çok önemli bir yer tutacak. Ben bu kıpırtıyı görebiliyorum. Batman okuma kampanyaları ve etkinlikleriyle, gelişen sanayisiyle, centilmenliğiyle Türkiye’nin söz ettiği bir ildir. Buradan ayrılıyorum ama Batman ile ilgili hep güzel şeyleri duymayı arzuluyorum. Mülki idari amirliği mesleği vatandaşla bütünleşmede, vatandaşın derdiyle dertleşmede empati yapmadan yapılacak bir meslek değildir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.