Vatandaşların Ramazan ayını kutladı

Vali Ahmet Deniz, Gültepe, Çamlıtepe ve Belde Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 16.05.2018 12:04:24
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

 Ramazan ayının ilk sahur öncesi çay evlerinde oturan vatandaşları ziyaret eden Vali Deniz, kendileriyle çay içip, sohbet etti ve vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Deniz, Batman halkının ülkenin birlik ve beraberliğine sahip çıktığını belirterek, Batman’da sağlanan huzur ve güven sayesinde eğitim, sağlık, spor ve sanayi alanlarında önemli yatırımların yapıldığını ifade etti. Vali Deniz’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten vatandaşlar, her fırsatta kendilerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.