Vatandaşlardan anlayış bekliyorlar

Batman Belediyesi bünyesinde güvenlik biriminde çalışan personeller görev yaptıkları alanlarda vatandaşlardan destek ve anlayış beklediklerini belirttiler.

Yaşam Yayın: 31 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2019 10:39:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi bünyesinde güvenlik biriminde çalışan personeller görev yaptıkları alanlarda vatandaşlardan destek ve anlayış beklediklerini belirttiler. Belediyeye ait tesislerin güvenliklerinin sağlanmasının yanı sıra park ve yeşil alanların korunması hizmetlerini de 7/24 sürdüren güvenlik elemanları özellikle parklarda zaman zaman zorluklarla karşılaştıklarını ifade ettiler. Batman Belediyesinin halka sunduğu hizmetlerin aksaksız ve sorunsuz sürdürülmesi konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Güvenlik Birimi yetkilileri; “280 kişilik kadromuzla 7/24 belirlenen hizmet noktalarında hizmet vermeye çalışıyoruz. Amacımız halkın hizmetlere sorunsuz ulaşması ve kendilerini güvende hmeleridir. Bu konuda vatandaşlardan da anlayış ve destek bekliyoruz” temennisinde bulundular. Kentin en önemli konularından birinin güvenlik olduğunu belirten Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, “ Gerek hizmet alanlarımızın güvenliklerinin sağlanması gerek ise halkımızın park ve sosyal tesislerimizden daha rahat faydalanması noktasında güvenlik personelimize sorumluluk düşüyor. Özellikle yaz aylarında vatandaşların aileleri ve çocuklarıyla güven içinde parklarda vakit geçirmeleri için park güvenlikleri çok önemli. Güvenlik personelimizin bu konuda gerekli güven ve huzur ortamını sağlaması için görev, yetki ve sorumluluklarını iyi bilip, özverili çalışması gerekiyor. Halkımızın da bu konuda desteği önemlidir.  Belediyeye bağlı şantiyeler, su depoları, hayvan barınağı, itfaiye istasyonları, belediye ek hizmet binaları gibi birçok nokta görev yapan güvenlik personeline verilecek destek hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesine katkı sunacaktır” hatırlatmasında bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.