‘VATANDAŞIN ALIM GÜCÜ ÇOK DÜŞÜK’

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, geniş katılımlı parti heyeti ile 19 Mayıs mahallesinde kurulan pazardaki esnaf ve vatandaşların tamamına broşür dağıtıp talep ve görüşlerini sordu.

Gündem Yayın: 01 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.03.2021 13:42:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“ÇÖZÜMLERE ODAKLANACAĞIZ”

Gün boyu süren bu ziyarette vatandaşlardan yoğun ilgi gördüklerini dile getiren DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Semt pazarlarına yönelik ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımız fiyatlardan, esnaflarımız ise satışların azlığından büyük oranda şikayetçi. Vatandaş, fiyatların yüksekliği nedeniyle gün içinde değil de fiyatların düşmesi beklentisiyle akşam saatlerine yakın pazarları ziyaret etmeye başlamış. Esnaf, çoğu zaman malın elinde kaldığını, evlerini geçindirmekte dahi büyük sorun yaşadığını söylüyor. Siftah yapamayan, borçlarını ödeyemeyen esnaflarımızı dinledik. Pandemi sebebiyle yapılan kısıtlamaların da kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren esnaflarımız, herhangi bir maddi destek alamadıklarını belirttiler. Açıklanan verilerde enflasyonun yüzde 14 olduğu belirtilmesine rağmen, esnafımız da vatandaşımız da enflasyonun yüzde 50 üzerinde olduğunu söylüyor. Pazarcı endişeli, öğrenci endişeli, çiftçi endişeli, sanayici, işçi, anne, baba, esnaf, emekli, memur endişeli ve soruyor; ‘Sesimizi duyan var mı?’ diyor. Hayat pahalılığı ve işsizlik arasında sıkışan vatandaşımızın sesine kulaklarını tıkamışlar. Halktan tamamen kopmuş, yandaşının peşinden ayrılmayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Kendi çıkarlarını, toplumsal çıkarların üzerinde tutanların ülkemize verdiği zararların acı faturasını gün be gün yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz buhrandan çıkabilmek için ülkede ve ekonomide yitirilen güveni, yeniden tesis etmek gerekiyor. Bunu sağlamak için de yeni kadrolara ihtiyaç var. Sorunlara değil, çözümlere odaklanacağız ve tüm kadrolarımızla vatandaşa ulaşıp ülkemizin sorunlarının çözümsüz olmadığını anlatacağız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.