Valilik’ten ‘özel savaş merkezi’ iddialarına açıklama

Batman Valiliği, "Gül-Hisar Trafik Kazaları Danışma Merkezi" adıyla kent merkezinde "özel savaş merkezi" açıldığı iddialarını yalanladı.

Gündem Yayın: 27 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.02.2019 17:03:20
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

"İDDİALAR GERÇEK DIŞI VE ASILSIZDIR"

Batman Valiliği, sosyal medya üzerinden "Gül-Hisar Trafik Kazaları Danışma Merkezi" adıyla kent merkezinde "özel savaş merkezi" açıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Valilik’ten yapılan yazılı açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Cumhurbaşkanlığı tarafından Batman Valiliği’ne gönderilen gizli ibareli belgede Gül-Hisar Trafik Kazaları Danışma Merkezi adıyla kent merkezinde ‘özel savaş merkezi’ açıldığı ortaya çıktı” şeklindeki asılsız paylaşımlar yapılması üzerine açıklama gereği duyulduğu belirtildi. Açıklamada, "Söz konusu paylaşımlarda sahte imza ve kurumsal logolar kullanılarak düzenlenen belge ve paylaşımlardaki iddialar gerçek dışı ve asılsızdır. Vatandaşlarımızın bu ve buna benzer yanlış ve asılsız paylaşımlara itibar etmemesi, şüpheli bir durumla karşılaştıklarında da güvenlik güçlerine bilgi vermesi rica olunur" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.