Vali Şahin, birimleri yerinde inceliyor

Belediye birimlerini ziyaret ederek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi almaya devam eden Vali Hulusi Şahin, Belediye Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü birimlerinde incelemelerde bulundu.

Gündem Yayın: 18 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.11.2020 11:52:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye birimlerini ziyaret ederek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi almaya devam eden Vali Hulusi Şahin, Belediye Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü birimlerinde incelemelerde bulundu. Vali Şahin’in Belediye birimlerine gerçekleştirdiği ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Yürük, Muzaffer Özkan ve Ali Osman Bilgili eşlik etti. Belediye Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Murat İşcan tarafından çalışmalar hakkında yapılan sunumun ardından Vali Şahin, Belediye araç ve makinelerinin bakım ve onarımlarında kullanılan kaynakların verimli kullanılarak en düşük maliyetle optimal düzeyde iş gerçekleştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Daha sonra Belediye İtfaiye Müdürlüğüne geçen Vali Şahin, itfaiye biriminin güçlendirilmesi için personel ve araç takviyesinin yapıldığını, Batman Belediyesinin arama kurtarma ekibinin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, arama kurtarma ekibinin en kısa zamanda kurulması talimatını verdi. Yangın ve afetlere anında müdahalede bulunan itfaiye biriminin hayati bir öneme sahip olduğunu belirten Vali Şahin, bu birime gerekli ehemmiyeti her zaman göstereceklerini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.