Vali Şahin: “Avantajları değerlendirmeliyiz”

Vali Şahin: “Batman’da sanayi altyapısı, demiryolu, kara yolu, hudutlara yakınlığımız var. Bunların en güzel bir şekilde değerlendirilmesi gerekir” dedi.

Yaşam Yayın: 17 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2019 16:44:57
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Dicle Kalkınma Ajansının (DİKA) özel sektöre yönelik devlet destekleri Batman bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Yatırım, üretim, istihdam, ihracata yönelik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin yanı sıra Dicle Kalkınma Ajansı’ndan destek alan özel sektör ve kurumlar katıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Vali Şahin, Batmanlıların çalışkan, üretici, mücadeleci insanlar olduğunu ifade ederek, kentimizde ihtiyacımız olan tek şeyin üretmek olduğunu, bu konuda da tarım potansiyelimizin olduğunu, bunun yanında suyumuzun olduğunu, güneş ve sanayi altyapısının bulunduğunu hatırlattı. Program DİKA (Dicle Kalkınma Ajansı)’nın bilgilendirme tanıtım gösterimi ile devam etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.