Vali Deniz, veda ziyaretinde bulundu

Son Valiler Kararnamesi ile Batman Valiliği görevinden Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz, kamu kurumlarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) veda ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 05.11.2018 22:23:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son Valiler Kararnamesi ile Batman Valiliği görevinden  Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz, kamu kurumlarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) veda ziyaretinde bulundu. Batman İl Jandarma Komutanlığı’na, İl Emniyet Müdürlüğü’ne,  Batman Üniversitesi’ne, Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne, Batman Belediyesi’ne, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’na, İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’ne, TPAO Bölge Müdürlüğü’ne, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, İl Müftülüğü’ne, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ve DSİ 103. Şube Müdürlüğü’ne veda ziyaretinde bulunan Vali Deniz, kurum yöneticileri ile çalışanlarla vedalaştı. Ziyaretlerinden dolayı Vali Deniz’e teşekkür eden kamu kurum yöneticileri ve STK temsilcileri yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.