Vali Deniz, veda turlarında

Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz, Sason ve Kozluk ilçelerine veda ziyaretinde bulundu.

Yaşam Yayın: 01 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 01.11.2018 15:44:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sason ilçesini ziyaret eden Vali Deniz, ilçe Kaymakamlığında, Kaymakam Abdullah Özadalı ve ilçe kamu kurum yöneticileri ile bir araya gelerek vedalaştı. Daha sonra ilçe halkıyla vedalaşan Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, Sason ilçesine altyapı, eğitim ve spor alanlarında devletin imkanları doğrultusunda yatırımların yapıldığını, yapılmaya devam edileceğini ifade etti. İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, polis memurları ve jandarma personeli ile vedalaştı.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Daha sonra Kozluk ilçesine geçen Vali Deniz, İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Osman Bilici ve kamu kurum yöneticileri ile vedalaştı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Deniz, Belediye Başkanı M. Veysi Işık ile vedalaştı. İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, polis memurları ve askeri personeli ile vedalaştı. Kurum ziyaretlerinin ardından ilçe halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, çayevlerinde oturan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla vedalaşan Vali Deniz, sağlanan huzurun davam etmesi için herkese önemli görevler düştüğünü belirterek, birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu bozmaya çalışan her kim olursa olsun yüksek sesle karşı durulması gerektiğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.