Vali Deniz, veda etti

Yaklaşık 2,5 yıl Batman’da görev yapan ve son kararname ile Manisa’ya atanan Vali Ahmet Deniz, Twitter hesabında paylaştığı mesajla Batmanlılarla son kez vedalaştı.

Yaşam Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 13:38:43
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Vali Deniz, mesajında şunları belirtti : “Batman’da görev yaptığımız süre zarfında her konuda desteklerini esirgemeyen, ayrıca Manisa Valiliği’ne atanmam dolayısıyla güzel temennilerini ileten başta Batmanlı hemşehrilerim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Batman’dan çok güzel anılarla ayrılıyoruz. Kalın sağlıcakla.” Öte yandan Vali Deniz, esnaf, ile kurumlarda çalışan personel ve yöneticilerle vedalaştı.

VALİLİK PERSONELİYLE VEDALAŞTI

Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz, Vali Yardımcıları, Valilik Birim Müdürlükleri, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Defterdarlık, Ticaret İl Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Açık Kapı Proje birimi ile Kadastro Müdürlüğü yöneticileri ve personeliyle vedalaştı. Müdürlükleri tek tek ziyaret eden Vali Deniz, kurumlarda çalışan personel ve yöneticilerle vedalaştı. Kurum yöneticileri ve çalışanlar ise Vali Deniz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

PETROLSPOR TAKIMI İLE VEDALAŞTI

Vali Ahmet Deniz, kendisini ziyaret eden Batman Petrolspor yönetici ve futbolcuları ile vedalaştı. Kendisini ziyaret eden Batman Petrolspor yönetici ve futbolcuları ile vedalaşan Vali Deniz, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, başarılar diledi. Petrolspor yöneticileri ise desteklerinden dolayı Vali Deniz’e teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

AK PARTİYE VEDA ZİYARETİ

Manisa Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Deniz, Ak Parti İl Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu. Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve partilileri ziyaret eden Vali Deniz, partililerle vedalaştı. İl Başkanı Güneştekin ve partililer Vali Deniz’e Batman’da yürütmüş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

GÜLİSTAN CADDESİ ESNAFI İLE VEDALAŞTI

Vali Ahmet Deniz, Gülistan Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla vedalaştı. Esnaf ve vatandaşlar ise Vali Deniz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.