VALİ DENİZ, KOZLUK’TAYDI

Vali Ahmet Deniz, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 27.05.2018 14:05:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk Hükümet konağı bahçesinde ilçe Kaymakamı Osman Bilici ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz,  ilçe Kaymakamı Bilici’yi ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Deniz, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan terör örgütlerine karşı birlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

YARALANAN GÜVENLİK KORUCUSUNA ZİYARET

Toplantının ardından Vali Deniz, 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü Kozluk-Gümüşörgü yolunda menfez kontrolü yapan Güvenlik Korucusu timine, BTÖ mensupları tarafından uzaktan kumandalı EYP ile saldırı sonucu yaralanan Güvenlik Korucusu Muhammed Gülşah'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yaralı Güvenlik Korucusu ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Deniz, aile ile yakından ilgilenerek, sorun ve taleplerini dinledi.

EĞİTİM YATIRIMLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Ahmet Deniz, ilçede yapımı tamamlanan 24 derslikli Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Okul binası ve atölyelerde incelemelerde bulunan Vali Deniz, binaların eksikliklerin en kısa sürede tamamlanması konusunda yetkililere talimat verdi.

BEKİRHAN’DA ESANF ZİYARETİNDE BULUNDU

Kozluk ilçesindeki ziyaret ve incelemelerin ardından Bekirhan Beldesine geçen Vali Deniz, belde esnafını ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi. Daha sonra ilçeye bağlı Karpuzlu köyünü ziyaret eden Vali Deniz, köy okulunda incelemelerde bulundu ve köy halkıyla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi. Köyün İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulunan Vali Deniz, öğretmen ve öğrencileri ziyaret ederek, kendilerine kitap hediye etti. Daha sonra köyün taziye evinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Deniz, kendileriyle bir süre sohbet etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.