VAKALARDA DÜŞÜŞ

Aylardır etkisini sürdüren korona virüs salgını etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Gündem Yayın: 16 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 16.09.2020 18:16:53
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Aylardır etkisini sürdüren korona virüs salgını etkisini sürdürmeye devam ediyor. Son dönemlerde İstanbul, Ankara ve büyük illerde vaka sayısında artışlar devam ederken, Batman'da ise vaka sayılarında düşüş olduğu gözlendi.  Batman kent merkezinde Sağlık İl Müdürlüğü’nün filyasyon çalışmaları sonucu vaka sayısını düşürdü. Kent merkezindeki denetim ve sıkı tedbirler kapsamındaki çalışmalar sonucu  düşüş oranları vatandaşları sevindirdi.

ÖLÜM VAKALARINDA DA DÜŞÜŞ VAR

Bayram sonrası yaşanan vakaların tavan yapmasının ardından kente yaşanan ölüm vakaları da adeta tavan yapmasına neden olmuştu. Batman'da günlük olarak yaşanan 9-10 ölümlü vaka 3 ila 4 seviyesine düşmüş durumda. 15 Eylül 2020 tarihinde  hayatını kaybeden B.Y. Asri Mezarlık,  E.Y. Asri Mezarlık, G.Y. Asri Mezarlıkta toprağa verilirken, 16 Eylül Çarşamba günü vefat eden C.Ç. ise  Binatlı mezarlığında toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.