VAKALAR DÜŞÜŞTE

Dünya üzerinde hala etkisini sürdüren Korona virüsle aşılama ve kısıtlamalarla mücadele edilirken hasta ve ölüm sayılarında büyük düşüşlerin olduğu gözlendi.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 27.01.2021 17:26:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dünya üzerinde hala etkisini sürdüren Korona virüsle aşılama ve kısıtlamalarla mücadele edilirken hasta ve ölüm sayılarında büyük düşüşlerin olduğu gözlendi. Dünya genelinde 2 milyon kişinin ölümüne neden olan salgın hastalıktan Türkiye'de de büyük can kayıplarının yanında Batman ve bölgede iyileşenlerin yanı sıra can kayıpları da yaşanmıştı. Batman'da da başta sağlıkçılar olmak üzere bu güne kadar 7 bin kişiye yakın aşılamanın yanı sıra hafta sonları kısıtlama ve tedbirlerle Batman Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ile özel hastanelerdeki yoğun bakım ünitelerindeki doluluk oranlarının yarı yarıya düştüğü gözlenirken, önceki haftalarda Batman merkez ile çevre il ve ilçelerden gelip Batman'daki sağlık kuruluşlarında tedavi gören vatandaşlardan çoğunun eski sağlıklarına kavuşurken haftalık olarak 15-20 ölümlü vakanın da 2 ila 3 kişi arasına düştüğü gözlendi. Hafta içerisinde 3 ölümlü vakanın yaşandığı Batman'da, Eğitim Araştırma ile özel Hastanelerde yaşamını yitirenlerden 59 yaşındaki Zeki Atay ve 78 yaşındaki Menüse Özdemir Asri Mezarlıkta toprağa verilirken, İdil'den getirilen 71 yaşındaki Süleyman Akgün toprağa verilmek üzere doğum yeri olan İdil'e gönderildi. Batman'da vakaların büyük ölçüde düştüğünü belirten yetkililer, vatandaşların rehavete kapılmamalarını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.