Uzun namlulu silah ele geçirildi

Batman’da yapılan eş zamanlı operasyonlarda 2 adet kaleşnikof (AK-47) uzun namlulu silah, 3 adet uzun namlulu silah şarjörü, 80 adet uzun namlulu silah mermisi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tabanca şarjörü ve 17 adet değişik çap ve markada fişek ele geçirildi.

Gündem Yayın: 24 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2020 11:17:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da yapılan eş zamanlı operasyonlarda 2 adet kaleşnikof (AK-47) uzun namlulu silah, 3 adet uzun namlulu silah şarjörü, 80 adet uzun namlulu silah mermisi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tabanca şarjörü ve 17 adet değişik çap ve markada fişek ele geçirildi. Konu ile ilgili 5 kişi tutuklandı. Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde silah ticareti yapan şahıs ya da şahıslara yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Bahse konu çalışmalarda yakalanan 5 şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan yasal işlem başlatılmış ve sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak   cezaevine teslim edilmiştir. Silah ticareti yaparak halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan şahıs yada şahıslarla mücadelemiz her geçen gün artan kontrollerle devam etmektedir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.