Uyuşturucu madde ve kaçak sigara operasyonu

Batman’da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 290 gram esrar ile bir araçta yapılan aramada 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 01 Ağustos 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 01.08.2018 11:35:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 290 gram esrar ile bir araçta yapılan aramada 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı. Açıklamada, Yeşiltepe Mahallesinde uyuşturucu madde satan/ kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda bir şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamanın devamında; şahsın bulunduğu yerde yapılan aramada beyaz poşete sarılmış halde satışa hazır 30 paket halinde toplam ağırlığı 290 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildiği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama” suçlarından adli işlem yapıldıktan sonra şahsın adli mercilere sevk edildiği kaydedildi. Öte yandan bir diğer açıklamada ise durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 20 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.