Usta öğreticilerden Serik’e ziyaret

Batman’daki usta öğretici ve antrenörler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Bilal Serik’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 12:08:37
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Batman’daki usta öğretici ve antrenörler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Bilal Serik’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular. Batman Usta Öğreticiler Derneği yönetim kurlu üyeleri yaptıkları ziyarette ilgi ve alaka gösteren Serik’e ve ekibine başarılar diledi. Dernek yöneticileri, Batman’da Halk Eğitim Merkezi’nin önemli bir kurum olduğunu ve Batmanlıların yararına faydalı projeler hayata geçirilmesi için girişimlerin olması temennisinde bulundu. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.