‘Üniversiteler şehirlerin gelişimine katkı sunar’

Batman Üniversitesi Koordinatörlüğü tarafından “Bakan Karaismailoğlu'nun müjdesinin ardından TCDD Genel Müdür Yrd. saha araştırması için Batman'a geldi” başlıklı haber ile ilgili açıklamada bulundu.

Yaşam Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 16:40:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Üniversitesi Koordinatörlüğü tarafından “Bakan Karaismailoğlu'nun müjdesinin ardından TCDD Genel Müdür Yrd. saha araştırması için Batman'a geldi” başlıklı haber ile ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, “Söz konusu haberde Raybüs ile ilgili herhangi bir açıklamamız bulunmamakta olup, Bakanımız sayın Karaismailoğlu’nun müjdesini verdiği Raybüsün hayırlı olması temennisi yer almaktadır. Haber bültenlerine ilişkin başlık ve yorum yapmak basın kuruluşlarının tasarrufundadır.  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un okul arkadaşı olan TCDD Genel Müdür Yardımcısı Sayın F. Şinasi Kazancıoğlu sayın Rektörümüzü nezaket ziyaretinde bölgedeki demir yolları ile ilgili saha çalışması yapmak üzere geldiğini belirtmiştir. Söz konusu haberimiz de de bu yer almıştır. Rektörümüzün haberde paylaştığı açıklamalarda ise sayın Bakanımızın müjdesini verdiği Raybüsün şehrimize yapacağı katkılar diler getirilmiş ve sayın Rektörümüz, sayın Bakanımıza teşekkürlerini belirtilmiştir. Ayrıca haberde Batman-Savur yolunun ve Üniversite civarında yapılması elzem olan köprünün şehrimize ve üniversitemize yapacağı katkılar dile getirilmiştir. Batman Üniversitesi olarak şehrimizin gelişimine, sorunlarının çözümüne katkı sunmak temel amaçlarımız arasındadır. Üniversiteler şehirlerinin gelişimine her türlü katkıyı sunmakla mükelleftir” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.