Umut Kervanı’ndan Ramazan paketi

İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Batman Umut Kervanı, Ramazan ayında da fakir, mülteci ve muhtaç ailelere bir ay yetecek miktarda hazırlanmış Ramazan paketlerini ulaştırmaya başladı.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 16.05.2018 12:07:08
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Umut Kervanı, binlerce aileye ulaştırmak üzere “Gelin Yoksul ve Muhtaçlara Umut Olalım” sloganıyla Ramazan ayından önce hazırladığı gıda paketinin dağıtımını yapmaya başladı. Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımlarla maddi durumu düşük yetim, mülteci ve fakir ailelere Ramazan paketlerinin dağıtımına devam edileceği belirtildi. Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, “Batman Umut Kervanı kurulduğu günden bu yana her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da inşallah binlerce aileye hayırseverlerin desteğiyle gıda yardımında bulunacak. Son 45 gündür hummalı bir çalışma içerisine girdik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.