‘Uluslararası Göçmenler Günü’ ziyareti

“Uluslararası Göçmenler Günü’’ vesilesiyle İl Göç İdaresi Müdür Vekili İbrahim Halil Tokmak ve Batman’da yaşayan Suriyeli, Ganalı ve Çatlı göçmenlerden oluşan bir heyet, Valimiz Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Gündem Yayın: 19 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.12.2019 16:06:52
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

“Uluslararası Göçmenler Günü’’ vesilesiyle İl Göç İdaresi Müdür Vekili İbrahim Halil Tokmak ve Batman’da yaşayan Suriyeli, Ganalı ve Çatlı göçmenlerden oluşan bir heyet, Valimiz Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Göç İdaresi Müdür Vekili, Vali Şahin’e “Uluslararası Göçmenler Günü’’  nedeni ile gerçekleştirecekleri etkinlikler ve Batman’da yaşayan göçmenlerin genel durumu hakkında bilgi verdi.  Ziyaret sırasında kentte yaşayan Iraklı Hayri İlyas, Vali Şahin’e,  Irak’ın Dohuk kentinde bulunan Ezidi mabedi ve Ay yıldızlı Türk Bayrağının yer aldığı bir plaket takdim ederek, “Ülkenizde kaldığımız süre içerisinde bu bayrak altında kendimizi huzur ve güvende htiğimizi belirtmek isterim. Din ve ırk farkı gözetmeksizin vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size ve devletinize teşekkür ediyorum” dedi. Göçmen vatandaşlara ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Şahin kendilerine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.