Ulaşım sorunları Bakan Karaismailoğlu’nun masasında

AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 05.05.2020 16:08:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile video konferans aracılığıyla görüştü. Başkan Gür, düzenlenen toplantıda kentin ulaşımda yaşadığı sorunları Bakan Karaismailoğlu’na ileterek destek istedi.
‘’Çözüme kavuşturulması gereken sorunlarını aktardık’’
Yapılan toplantı sonrası, görüşmenin verimli geçtiğini belirten Başkan Gür, Batman’ın çözüme kavuşturulması gereken sorunlarını Karaismailoğlu’na aktardıklarını söyledi. Gür, ‘’Kentin gündemindeki Batman-Ankara ve Batman-İstanbul uçak sefer sayılarının artırılmasını, İzmir ve Antalya seferlerinin de tarifelere eklenmesini istedik. Batman-Diyarbakır yolunun 7 kilometrelik Batman çıkışının duble yol yapılması, Gercüş-Kayapınar kavşağının yapımının tamamlanması, Batman-Hasankeyf-Gercüş- Midyat yolunun ivedi olarak tamamlanması, Batman kuzeybatı çevre yolunun yapılması, Batman-Beşiri-Kurtalan yolunun BSK yapılması ve Batman Üniversitesi üzerinden Mardin bağlantı yolunun haritaya işlenmesi taleplerini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’na ilettik. Bunun yanında Batman Diyarbakır demiryolu hattında, raybüs ulaşımının hayata geçirilmesi talebinde bulunduk.’ dedi. Batman’ın sorunları için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Gür, ‘’Şehrimiz için önemli ve öncelikli olan konuları Ankara’daki ilgili kurum ve kuruluşlarda takibini yaparak, hizmetlerin aksamadan, ivedilikle hemşehrilerimize ulaşması konusunda gece- gündüz mücadele veriyoruz’’ diye konuştu. Öte yandan yapılan Toplantıya Vali ve Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ve AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir de katıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.