ÜÇÜZLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya gelen üçüzlerin anne ve babası bebeklerini de yanlarına alarak personele teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayın: 17 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 17.06.2019 15:57:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya gelen üçüzlerin anne ve babası bebeklerini de yanlarına alarak personele teşekkür ziyaretinde bulundu.  İkisi erkek biri kız, 31 haftalık olarak dünyaya gelen 1280,1610 ve1615 gramdan oluşan üçüz bebekler doğum sonrası solunum sıkıntıları olması nedeniyle takip ve tedavi için yatırıldı. Erkek olan iki bebek üç hafta takip edilerek sağlıkla taburcu edildi. Daha küçük olan kız bebek, beslenme ve solunum sıkıntısı geriledikten sonra 1 aylıkken taburcu edildi. Altıncı gebeliği olan annenin toplam sekiz çocukları oldu. Erken doğan üçüz bebeklerin hastanedeki tedavilerinin tamamlanması ve sağlıklı bir şekilde taburcu edilmelerinin ardından, Sakar çifti yenidoğan yoğun bakım ünitesinde emeği geçen personeli ziyaret etti.

“BEBEKLERİMİZE ANNE ŞEFKATİ GÖSTERİYORLAR”

Bebeklerine hastanede çok iyi bakıldığını ifade eden Songül ve Şahin Sakar çifti,  "Beş çocuğumuz vardı, altıncı doğumla dünyaya gelen üçüz bebeklerle sekiz çocuğumuz oldu. Bir apartmanda kapıcılık yaparak geçinmeye çalıştığımızdan önceleri bebeklere nasıl bakabileceğimize dair bir korku yaşadık. Fakat Rabbim yardım ediyor, kısmetini de birlikte gönderiyor. En büyük çocuğumuz 17 yaşında, üçüz kardeşleri olduğunu duyunca sevinçten ağladı. Üçüzlerin sevinci bir başka oldu. Bebeklerimize hastanede çok iyi bakıldı. Yenidoğan servisinde görev yapan personel üçüzlerimizi öyle çok sahiplendi ki mama, bebek bezi, elbise ve gıda desteğinde bile bulundular, çok duygulandık. Doktor ve hemşirelerden çok memnun kaldık. Bebeklerimize anne-baba şefkatiyle yaklaşıyorlar. Bizlere gösterdikleri sevgiyi, şefkati hiçbir zaman unutmayacağız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.