Uçan, boksta Türkiye üçüncüsü oldu

2018-2019 Okul sporları faaliyet programında yer alan Türkiye Gençler Boks şampiyonasında Batman’ı temsil eden Petrol Lisesi öğrencisi İslam Uçan, finallerde büyük bir başarı göstererek Türkiye üçüncüsü oldu.

Yayın: 09 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2019 16:42:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2018-2019 Okul sporları faaliyet programında yer alan Türkiye Gençler Boks şampiyonasında Batman’ı  temsil eden Petrol Lisesi öğrencisi İslam Uçan, finallerde büyük bir başarı göstererek Türkiye üçüncüsü oldu. 37 ilden yaklaşık 350 sporcu arasında Türkiye  üçüncüsü olmayı başaran Uçan, aldığı başarının tesadüf olmadığını ve devamının gelmesi için daha çok çalışacağını söyledi. Boks branşının zorlu olduğunu ve derece yapmanın üstün çalışmalar sonucunda elde edildiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İslam Uçan’ı ve emeği geçenleri kutladı.  Petrol Lisesi Okul Müdürü Orhan Bulat ise okul olarak boks gibi tüm branşalar destek vermeye devam ettiklerini söyledi.  İl Temsilcisi Abdullah Ay; “Boksta Türkiye dereceleri çıkarmak için canla-başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız fair-play çerçevesinde ahlaklı sporcular yetiştirip, Türkiye ve Avrupa dereceleriyle ilimizi tanıtmaktır. Türkiye üçüncüsü olan sporcumuz İslam Uçan’ı ve antrenörü Mustafa Okuyucu’yu da ayrıca tebrik ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.