Türkiye Petrolleri 65. yıl dönümünü kutluyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 65. kuruluş yıldönümü nedeni ile Bölge Müdürü Mustafa Demir, Ünite Amirleri ile birlikte Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Yaşam Yayın: 11 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.12.2019 17:39:41
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı  65. kuruluş yıldönümü nedeni ile Bölge Müdürü Mustafa Demir, Ünite Amirleri ile birlikte Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.  Ziyarette, TPAO Bölge Müdürlüğü yönetimi, Batman’sa yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Şahin’e bilgi verdiler. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın 65. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Şahin, Türkiye Petrolleri’nin fedakârca çalışmaları sayesinde 2023 yılı hedeflerimizden olan “Enerjide Kendi Kendine Yeten Türkiye” vizyonuna her geçen gün biraz daha yaklaştığımızı ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.