‘Türkiye Öğretmenler Kupası’ finali yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nün bu yıl başlattığı 'Türkiye Öğretmenler Kupası' turnuvaları kapsamında 7-8 Kasım tarihlerinde yapılan masa tenisi bölge finalleri sona erdi.

Gündem Yayın: 10 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 10.11.2019 11:48:33
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nün bu yıl başlattığı 'Türkiye Öğretmenler Kupası' turnuvaları kapsamında 7-8 Kasım tarihlerinde yapılan masa tenisi bölge finalleri sona erdi. Batman Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı ‘Türkiye Öğretmenler Kupası' masa tenisi bölge müsabakalarına Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Hakkâri, Siirt ve Batman illerinin kadın ve erkek takımları katıldı. ‘Türkiye Öğretmenler Kupası' masa tenisi bölge müsabakaları sonunda kadınlarda Batman takımı, erkeklerde ise Şanlıurfa takımı birinci olarak 22-23 Kasım tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye öğretmenler kupası masa tenisi finallerinde mücadele edecekler. ‘Türkiye Öğretmenler Kupası' masa tenisi bölge müsabakaları sonucunda dereceye giren takımlar: Kadınlarda 1-Batman, 2-Siirt, 3-Şanlıurfa olurken, Erkeklerde 1-Şanlıurfa, 2-Batman, 3-Adıyaman oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.