‘Türkiye dereceleriyle yetinmiyoruz’

Kısa zamanda onlarca branşı faal hale getirip, alt yapıya verdiği önemle bilinen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, hedeflerinin tüm branşlarda Milli temsiliyet olduğunu söyledi.

Gündem Yayın: 02 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2019 14:36:20
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Kısa zamanda onlarca branşı faal hale getirip, alt yapıya verdiği önemle bilinen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, hedeflerinin tüm branşlarda Milli temsiliyet olduğunu söyledi. Eren; “Batman olarak ilimizi sporla tanıtmanın yanı sıra, Milli takım ve sporcularımızla da son yıllarda gündeme gelmeye başladık. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in desteğiyle, sporda başarılı işler çıkarıyoruz. Batman yavaş yavaş hak ettiği konuma geliyor. Kamu kurum ve kuruluşlarla yaptığımız doğru spor yatırımı ve alt yapı hamleleriyle, elde edilen Türkiye dereceleriyle yetinmiyoruz. Türkiye derecelerinin yanı sıra Avrupa, Balkan, Dünya ve birçok uluslararası arenada farklı branşlarda Milli Takım formamızla ilimizi ve ülkemizi temsil ediyoruz. Bu gurur tüm Batman halkınındır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.