Türkiye Bilardo Şampiyonası devam ediyor

Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Türkiye Bilardo Federasyonu’nun işbirliğiyle Batman’da düzenlenen “Türkiye ‘3. Bant 3. Etap Bilardo Şampiyonası devam ediyor.

Yayın: 11 Ekim 2018 - Perşembe - Güncelleme: 11.10.2018 17:46:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yapılan ön elemeler sonucu aralarından, eski 3 Bant Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Semih Saygıner, ulusal ve uluslararası şampiyonlarda şampiyon olan çok sayıda milli sporcunun yer aldığı ilk 32’ye kalan sporcuların katılımıyla, ‘3. Bant 3. Etap’ Bilardo şampiyonasının açılış ve sporcuların tanıtım seremonisi gerçekleştirildi. Atatürk Kapalı Spor salonunda düzenlenen programa; Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ve yönetim kurulu üyeleri, kamu kurum yöneticileri, çok sayıda genç sporcu ile vatandaş katıldı. Programda sporcuların tanıtımının ardından Vali Deniz ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ercan birer konuşma yaptı. Federasyon Başkanı Ercan, Federasyon olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, şampiyonada mücadele eden tüm sporculara başarılar diledi.

“DAHA ÜST DÜZEYDE HİZMETLER YAPACAĞIZ”

“Türkiye ‘3.Bant 3. Etap’ Bilardo şampiyonasının Batman’da düzenlenmesinin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Vali Ahmet Deniz,  bu tür etkinliklerin Batman’ın tanıtımı açısından önem arz ettiğini vurgulayarak, “Bizler aslında daha coşkulu bir turnuvaya ev sahipliği yapmak isterdik ancak, 4 Ekim 2018 tarihinde bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırı sonucu 8 kahraman jandarma personelimiz şehit oldu. Bu kalleş saldırıyı yapanlar, onların iş birlikçileri, terörü destekleyen her kim varsa bunun hesabını verecekler. Çanakkale’de başarılı olamayanlar şimdi piyonlarını sürüyorlar o piyonlarda er geç hak ettiği cezayı alacaktır. Hain terör saldırısından sonra Batman’da 10 binlerce insanımız Albayraklarıyla teröre karşı dimdik meydanlarda yürüdüler. Halkımızın duruşu ve güvenlik güçlerimizin kararlı mücadelesi sayesinde bu terör virüsü bu coğrafyadan yok olacaktır. Terör örgütlerinin saldırıları bizim halkımıza olan hizmet şevkimizi kıramaz. Bizler daha üst düzeyde hizmetler yapacağız” diye konuştu.

“10 BİNE YAKIN GENÇ SPORCUMUZ VAR”

Vali Deniz, “Aramızda dünya şampiyonu sporcularımız var, muhteşem bir turnuva ülkemizin ay yıldızlı bayrağını dalgalandıran sporcularımıza hoş geldiniz diyorum. Gençlerimizi spora kazandırmak için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Spor kültürünü gençlerimize kazandırmak için çok büyük spor tesisleri inşa ettik. Farklı branşlarda 10 bine yakın genç sporcumuz var. Bizim çabamız geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimlerinin yanında aynı zamanda sporda da başarıyı yakalamalarını sağlamaktır” dedi. Öte yandan Vali Deniz, konuşmasının sonunda şampiyonanın Batman’da düzenlenmesinde emeği geçen;  Bilardo Federasyon Başkanı ve yönetimine, Batman Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek, şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. Konuşmaların ardından şampiyona düzenlenen maçlarla devam etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.