Turizm haftası coşkuyla kutlandı

Batman Valiliği, Hasankeyf Kaymakamlığı, Hasankeyf Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği 42. Turizm haftası etkinlikleri kutlandı.

Yaşam Yayın: 22 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 22.04.2018 13:46:27
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Hasankeyf seyir alanındaki konserde Tayfun Öztoprak, Celal Gümüş ve Melis Berçem Demir'in şarkılarıyla halk yerinde duramadı. Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Derya Ilgar ile kalabalık topluluk katıldı. Hasankeyf Kaymakamı Baygüven ve Başkan Kusen, Turizm haftasının ilçelerinde de kutlanmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek; “Bu anlamlı etkinliğin ilçemizde düzenlenmesinde haz aldık. Turlar sayesinde ilk kez Hasankeyf’e gelen yerli ve yabancı turistler şarkılar eşliğinde halay çekerek turizm haftasının coşkusuna renk kattılar” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.