TÜPRAŞ Batman Rafinerisi'nde patlama

TÜPRAŞ Batman Rafinerisi'nde bilinmeyen bir nedenle meydana gelen büyük bir patlama korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Gündem Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 21:25:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Edinilen bilgilere göre, Türkiye'nin ilk rafinerisi olan TÜPRAŞ Batman Rafinerisi'nde saat 18.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamanın sebebi bilinmezken kilometrelerce uzaklıktan duyulan patlama sesi vatandaşlarda telaşa neden oldu. Patlama sesinin duyulmasıyla birlikte Batman İtfaiye Müdürlüğüne ait çok sayıda itfaiye aracı TÜPRAŞ Batman Rafinerisi'ne gitti. Patlama sonrası yangın yaşanmadığı öğrenildi. Yaşanan patlama sonrası TÜPRAŞ Batman Rafinerisi'nde de büyük bir telaş yaşandığı görülürken patlamanın olduğu alana çok sayıda araç toplandığı görüldü. Patlama sonrası Cudi Mahalle sakinlerinden Yusuf Aziz, "Evdeyken büyük bir patlama sesi duyduk. Patlama sesiyle korku dolu anlar yaşadık. Evimiz TÜPRAŞ yanında bulunduğu için patlama şiddetini en çok biz htik. Hemen balkondan sesin geldiği yöne baktık. TÜPRAŞ'ın içinde büyük bir telaş vardı. Olay yerine itfaiyelerin gittiğini gördük patlama sonrası herhangi bir yangın olmadığı için geri döndüler." ifadelerini kullandı. Yaşanan olayla ilgili bilgi almak için telefon ile aradığımız TÜPRAŞ Batman Rafinerisi sabit hattına çıkan personel, tüm yetkililerin patlamanın yaşandığı yere gittiğinden açıklama yapacak kimsenin olmadığını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.