TÜGVA, üniversite öğrencilerini kış kampına götürdü

Türkiye’nin dört bir yanından gelen 100 genç Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Üniversite Koordinatörlüğünün bir haftalık 7. Aksiyon Akademi kış kampı için Kahramanmaraş’ta buluştu.

Yaşam Yayın: 13 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.02.2020 09:11:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye’nin dört bir yanından gelen 100 genç Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Üniversite Koordinatörlüğünün bir haftalık 7. Aksiyon Akademi kış kampı için Kahramanmaraş’ta buluştu. Kampa Batman Üniversitesi öğrencileri de katılarak kardeşlik ortamının artmasına vesile oldu. Kamp kapsamında gençlere bir hafta boyunca Kur’an-ı Kerim dersleri başta olmak üzere dini, ilmi, sosyoloji, tarih, felsefe, genel kültür, diksiyon ve sosyal medya alanlarında, Türkiye’nin uzman konuşmacıları tarafından konferanslar verildi. Aksiyon Akademi de konferanslara paralel olarak gençler için havuz, kayak, şehir gezisi ve masa tenisi gibi sosyal aktiviteler de düzenlendi. Kamp’a katılan konuklar arasında; TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Eski Başbakan Danışmanı Mustafa Şen, Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah ve TRT Dış Yayınlar Daire Başkan Yardımcısı Serdar Aydın yer aldı. Kampın son günü gençler birbirlerinden ayrılacağı için hüzün vardı. Gençler birbirleri ile vedalaştıktan sonra kamp sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.