TÜGVA, gençleri Edirne doğa kampına götürdü

Batman’dan yola çıkan gençler TÜGVA Batman ve Batman Üniversitesi işbirliği ile geniş kapsamlı bir Marmara gezisine katıldılar.

Yaşam Yayın: 18 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.07.2020 17:13:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’dan yola çıkan gençler TÜGVA Batman ve Batman Üniversitesi işbirliği ile geniş kapsamlı bir Marmara gezisine katıldılar. İlk durağı Çanakkale ve Gelibolu yarımadası olan gençler, burada şehitlerin yaşamış oldukları mücadeleyi yerinde gördüler. Çanakkale’den sonra TÜGVA İstanbul’un Edirne de, Pandemi önlemlerine göre düzenlemiş olduğu 4 günlük doğa kampına katıldılar. Doğa kampında Gençlik Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan gibi bir çok önemli isim ile bir araya geldiler. Doğa kampının bir çok parkurunda, İcathane Tırı, yarışlar ve yüzme gibi birbirinden güzel onlarca etkinlik de beraber oldular. Dört günlük kampın ardından geçlerin sıradaki durağı İstanbul’du. İstanbul’un bir çok yerini gezen gençler Ayasofya Camii’nin, yeniden cami oluşunu yerinde kutladılar. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın Genel Merkezini ziyaret ederek TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ile bir araya geldikten sonra gençlerin bir haftalık Marmara Bölgesi turu son bulmuş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.