TÜGVA’dan çalıştay

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman İl Teşkilatı’nın, lise ve dengi okullar arasında 7 temayı içeren Genç Türkiye Kongresi Batman Çalıştayı, Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

Yayın: 07 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 07.05.2018 13:43:21
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

 TÜGVA Batman İl Başkanı Abdullah Memiş, gençlerimizin ufkunu açmak, düşünce dünyasını zenginleştirmek, düşünen ve üreten bir gençlik arzusuyla düzenlediğimiz etkinlikler her geçen yıl artmaktadır. Genç Türkiye Kongresi başta olmak üzere, düzenlediğimiz gezi programları, tiyatro ve münazara yarışmaları, sportif etkinlik ve yarışmalar, Kitap Kurdu ve Çizgilerle Hadis yarışmaları yürüttüğümüz çalışmalardan sadece bazıları. Bu etkinlikler çerçevesinde 12 liseden öğrencilerin katılımıyla belirlenen 7 tema üzerine Genç Türkiye Kongresi Batman Çalıştayı’nı gerçekleştirdik.  Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele, Çevre ve Doğa Bilinci, Özgürlük mü Adalet mi, Gündelik Hayatta Doğruluk, Bilgi Kaynaklarımızın Sorgulanması, Toplumsal Rollerimiz ve Popüler Kültür temalarının yer aldığı çalıştaya 84 öğrenci katıldı. Düzenlediğimiz il çalıştayında birbirinden güzel performans sergileyen öğrencilerimizi görmek günümüz ve geleceğin gençliği adına bizleri oldukça umutlandırmıştır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.