TÜGVA’dan AK Partiye ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Balta, AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür’ü makamında ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 19:54:59
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Türkiye  Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Balta, AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür’ü makamında ziyaret etti. TÜGVA İl Temsilcisi Mehmet Onutçu ve Batman TÜGVA yöneticilerinin de hazır bulunduğu  ziyarette konuşan Gür, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Türkiye’nin geleceği olarak gördükleri gençlerin kendi değerlerine uygun bir şekilde yetişmesi yönünde etkin hizmetler yürüten TÜGVA’nın bu çalışmalarını da yakından takip ettiğine vurgu yapan Gür, yöneticilere çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Balta’da vakfın Batman ve ülke genelindeki çalışmalarına ilişkin olarak Başkan Gür’e bilgiler aktardı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.