TÜGŞAV’dan 15 Temmuz mesajı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Batman Şube Başkanı Ömer Dündar Pekacar, 15 Temmuz'un yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Yaşam Yayın: 15 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2019 11:59:30
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Batman Şube Başkanı Ömer Dündar Pekacar, 15 Temmuz'un yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı. Pekacar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “15 Temmuz, 28 Şubat’ın, 27 Nisan'ın, gezi olaylarının rövanşını almak isteyenlerin de pazarladığı bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz, bu topraklar üzerindeki işgal girişimlerinin bir daha asla başarıya ulaşamayacağının da sembolü olmuştur. 15 Temmuz'da millet olma ruhunu yeniden dirilten şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Allah, milletimize bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.