‘TREN RAYLARI ÖLÜMLERE NEDEN OLUYOR’

Batman’a geçen hafta adeta çıkarma yapan İYİ Partili Milletvekilleri, bir dizi incelemede bulunup TBMM’nin ilgili Bakanlıklarına verilmek üzere soru önergeleri hazırladılar.

Gündem Yayın: 31 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 31.10.2018 16:37:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KABUKÇUOĞLU, SORUNLARI MECLİSE TAŞIDI

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, Batman ziyaretinin ardından, gördüğü eksiklikleri TBMM’ye soru önergesi olarak verdi. Özellikle Akyürek, Hürriyet, Karşıyaka, Şirinevler ve Batman merkezinin birçok noktasında geçen ve büyük tehlike arz eden Demiryolunun Batman dışına çıkarılmasını istedi. Merkezde yaşayan halkın, demir raylarından kontrolsüz geçtiğini ve bunun çoğu kez ölümlü kazalara neden olduğunu belirten İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, bunun acilen kaldırılması gerektiğini söyledi. Kabukçuoğlu, “Batman’daki eksikliklerini Anayasanın 98 ve TBMM’nin iç tüzüğünün 96. ve 99. maddeleri uyarınca T.C Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından cevaplanmasını ve çözüm bulmasını istedik. Yine demir rayları, bazı köylerin içinden geçtiğini ve çocukların oyun yeri haline geldiğini gördük. Şehir merkezindeki tren rayları acilen şehir dışına taşınmalı. Bizim tren kazalarına verecek bir tek canımız yok. Artık yeter, bu kazalar e ölümler son bulsun” diye konuştu. İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik ise, TBMM’deki tüm İYİ Partili Vekillerin birer gönüllü Batman Vekili gibi çalıştığını söyledi. Çelik, Batman ile ilgili tüm sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda da raporlar hazırladıklarını ve İYİ Parti Merkezi’ne sunacaklarını da ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.