Trafik kazasında yaşlı kadın yaralandı

​Batman merkez ile Kantar Köprüsü arasında yaşanan trafik kazasında bir yaşlı kadın kafasından aldığı darbe nedeniyle yaralandı.

Gündem Yayın: 02 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2019 14:56:08
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

​Batman merkez ile Kantar Köprüsü arasında yaşanan trafik kazasında bir yaşlı kadın kafasından aldığı darbe nedeniyle yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Batı Raman mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kantar Köprüsü’nden Batman merkeze doğru seyir halindeki otomobil sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kaza esnasında otomobil defalarca kendi etrafında döndükten sonra yol kenarındaki taş birikintilerine çarparak durabildi. Meydana gelen kazada otomobilde bulunan yaşlı kadın kafasından aldığı darbeler nedeniyle yaralandı. Otomobil sürücüsü ise hafif yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine 112 sağlık personeli sevk edildi. Yaralı kadın 112 sağlık personelinin yaptığı ilk müdahalenin ardından, ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı sürücünün ise durumu iyi olduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.