‘TRAFİK İHMALE GELMEZ’

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2-9 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılan çalışmaları rapor halinde paylaştı.

Yaşam Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 15:38:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın talimatıyla kent genelinde trafik akışının sağlanması, trafik kazalarının minimum seviyeye indirilmesi amacıyla çalışma yürüten müdürlük personeli yaya ve araç güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler; sinyalizasyon ve trafik işaretleri boyaması, kavşakların periyodik kontrolleri, bazı bulvarlara delinatör takılması, kauçuk kasis kullanılması, Omega Direk montajı, çelik duba yerleştirilmesi, plastik kasis kullanılması, geri sayım cihazı değiştirilmesi, “dur”, “yol ver” levhası takılması gibi çalışmaları gerçekleştirdi. Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, Bisiklet yolunda yerinden sökülen stoperlerin toplandığını kaydeden Eş Başkanlar: “Yeşillik, temizlik ve trafik düzeni bizim olmazsa olmazımız arasındadır. 14 sinyalizasyonlu kavşağın kontrollerinin ardından ekranı çalışmayan ekranlar çalışır duruma getirilmiştir. Mevcut sinyalizasyonlu kavşaklara yeni programlar yüklenmiş, bisiklet yolları kontrol edilip, sökülen noktalara 30 adet yeni stoper takılmış, okul bölgelerindeki yaya geçidi ve ikon çalışmalarımız bitme aşamasında. Trafikte araç kullanan sürücülerimiz ve yayalardan tek  isteğimiz trafik işaret ve kurallarına uymalarıdır” ifadelerinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.