Trafiğin davetsiz misafirleri

Batman'ın Sason ilçesinde ilçe merkezi ve ana yollarda başıboş bırakılan inekler, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor.

Yayın: 13 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 13.05.2018 12:24:14
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

İlçe merkezi, ilçeye bağlantı yolları ve Batman-Sason ana yolunda sık sık trafik kazalarına neden olan inekler, araç sürücülerinin kabusu haline geldi. İlçe Belediyesi tarafından hoparlörlerden yapılan anonslarda başıboş hayvanlara ceza kesileceği ihtarına rağmen hayvanlarına sahip çıkmayan vatandaşlar, inekleri rastgele dışarıya salınca trafikte zor anlar yaşayan araç sürücülerinin tepkisine neden oldu. Özelikle Batman-Sason arasındaki ana yola çıkan başıboş hayvanların geçtiğimiz yılda 20’den fazla kazaya sebebiyet verdiğini belirten okul servisleri şoförlerinden Veysi Aktaş, başıboş bırakılan hayvanların her gün yol üzerinde olduğunu belirterek yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını talep etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.