TP Bölge Müdürlüğü'ne başarı plaketi

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Melih Han Bilgin, Genel Müdür Yardımcıları Edip Müyesseroğlu ve Ferruh Akalın ile Daire Başkanları Batıraman Kampında çalışanlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Melih Han Bilgin, Genel Müdür Yardımcıları Edip Müyesseroğlu ve Ferruh Akalın ile Daire Başkanları Batıraman Kampında çalışanlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Batman'ın petrolcülükte çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Genel Müdür Melih Han Bilgin, son iki yılda Batman Bölge Müdürlüğü'ndeki başarılı çalışmalar ve üretimde rekor seviyelere ulaşılması nedeniyle, Bölge Müdürü Mustafa Demir'e başarı plaketi takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.