‘Toprak Dede’ anısına fidanlar toprakla buluştu

Toprak Dede olarak anılan Tema Vakfı'nın kurucusu ve Onursal Başkanı Hayrettin Karaca anısına 100 fidan toprakla buluşturuldu.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 11:37:28
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Toprak Dede olarak anılan Tema Vakfı'nın kurucusu ve Onursal Başkanı Hayrettin Karaca anısına 100 fidan toprakla buluşturuldu.

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından, Tema Vakfı'nın kurucusu ve Onursal Başkanı Hayrettin Karaca anısına başlatılan 81 ilde 100'er fidan etkinliği Batman'da gerçekleştirildi. Aydınkonak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen fidan dikimi etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Abdulhakim Doğu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı adının verildiği alana öğrencilerle birlikte  fidan diken İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, etkinlikten sonra öğrencilere birer kitap hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.