‘Toplulaştırma Komisyonu’ toplantısı yapıldı

Devlet Su İşleri (DSİ) 10. Bölge Müdürlüğü görev alanında yer alan Arazi Toplulaştırma ve Tarla içi Hizmetleri 76. Kısım Proje çalışmaları için kurulan “Toplulaştırma Komisyonu” toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 30.07.2019 16:09:06
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Devlet Su İşleri (DSİ) 10. Bölge Müdürlüğü görev alanında yer alan Arazi Toplulaştırma ve Tarla içi Hizmetleri 76. Kısım Proje çalışmaları için kurulan “Toplulaştırma Komisyonu” toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.  Toplantıya; DSİ 10. Bölge Müdür Vekili Veysi Kanat, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Afif Çelebi, İl  Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas, DSİ 103. Şube Müdürü Bedi İleri, Milli Emlak Müdürü Bozan Cengizer ve ilgili kurumların personeli katıldı. Toplantıda, komisyon tarafından tamamlanan Batman 76. Kısım Arazi Toplulaştırma çalışmaları ele alınarak değerlendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.