Toplu taşıma denetimleri sürüyor

Kent merkezinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 8 kooperatife bağlı 334 minibüsün denetimini sürdüren ekipler özellikle Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik şube ekiplerinin belirlediği noktalarda yolcu indirme bindirme yapılması için çaba sarf ediyor.

Yaşam Yayın: 08 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 08.02.2020 21:43:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kent merkezinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 8 kooperatife bağlı 334 minibüsün denetimini sürdüren ekipler özellikle Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik şube ekiplerinin belirlediği noktalarda yolcu indirme bindirme yapılması için çaba sarf ediyor. Trafik aksaklığının yaşanmaması ve trafiğin sağlıklı bir şekilde akışını sağlamak  için çalışan ekipler, 5 zabıta personeliyle yaptığı saha denetimlerinde minibüslerin yolcu alma ve indirme noktalarına riayet etmeleri konusunda sürekli uyarıda bulunuyor. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, trafik kurallarına riayet edildiğinde polisiye tedbirlerin de alınmasına gerek olmadığını ifade ederek;“Her durak yerine bir personel bırakmamız mümkün değildir. Öncelikle kooperatif başkanlarımızdan ricamız şoförleri sürekli ikaz etmeleridir. Bu bir vatandaşlık görevidir. Halkımızın canını tehlikeye atabilecek yolcu indirme ve bindirme girişiminde bulunmalarının önlenmesi gerekir. Bu gibi olumsuz durumlar daha kötü sonuçlar doğurmadan trafik akışına engel olmadan her minibüs şoförü bilinçli hareket ederse kesinlikle trafik kazaları da olmayacaktır” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.