Toplu taşıma araç sürücülerine eğitim

Batman Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından özel toplu taşıma araç sürücülerine ‘Trafik kurallarına uyum, sürücü yolcu iletişimi, güvenli sürüş teknikleri, yolcu indirme bindirme kuralları, kavşaklarda geçiş önceliği’ gibi konularda eğitim verildi.

Gündem Yayın: 12 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2019 18:57:20
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından özel toplu taşıma araç sürücülerine ‘Trafik kurallarına uyum, sürücü yolcu iletişimi, güvenli sürüş teknikleri, yolcu indirme bindirme kuralları, kavşaklarda geçiş önceliği’ gibi konularda eğitim verildi. Daha sonra katılım sağlayan araç sürücüleri ile taşıma kooperatifleri başkanlarının toplu taşıma ile ilgili sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri de bu sorunların çözümüne duyarlılık gösterileceğini dile getirdiler. Eğitim alan sürücüler, “Bu eğitimin Batman halkı ve Batman trafiğinin rahatlaması yönünde katkı sağlayacağını umuyoruz. Batman toplu taşıma esnafı ve araç sürücüleri olarak Batman Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü ve yetkililerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.