TOBB Maden Meclisi’nin yeni Başkanı Kırşan oldu

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi’nin Yeni Başkanı İbrahim Halil Kırşan oldu.

Yaşam Yayın: 19 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 19.05.2020 18:57:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi’nin Yeni Başkanı İbrahim Halil Kırşan oldu.

KIRŞAN’A KRİTİK GÖREV

MTA Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra Doğalgaz Genel Müdürlüğü ile Özelleştirme İdaresi’nde önemli görevlerde bulunan Batmanlı İbrahim Halil Kırşan, TOBB Türkiye Maden Meclisi’nin başkanlığına seçildi. TOBB Türkiye Maden Meclisi’nin 18 Mayıs’ta ‘Telekonferans’ ile gerçekleştirilen seçimli toplantısında Çiftay A.Ş Enerji ve Maden Grubu Başkanı hemşehrimiz İbrahim Halil Kırşan, oybirliği ile TOBB Türkiye Maden Meclisi Başkanı seçildi.

 

TOBB bünyesinde sektörel gelişmeleri teşvik etmek ve kamu-özel sektör işbirliğini geliştirmek amacıyla kurulmuş bulunan sektör meclislerinden olan Türkiye Maden Meclisi’nin bünyesinde madencilik sektöründe faaliyet gösteren ülkenin en büyük 28 firması, 9 sivil toplum kuruluşu ve 3 kamu iktisadi teşekkülü yer almakta ve madencilik sektörünün gelişmesine katkı sunuyor. Batmanlı hemşehrimiz İbrahim Halil Kırşan, daha önce MTA Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı, Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü ile Özelleştirme İdaresinde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve 30 yıllık kamu görevinden sonra kendi isteğiyle emekli olup özel sektöre geçmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.