TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) Batman Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri yapıldı.

Yaşam Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 16:55:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olma özelliği taşıyan TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu 4 yılda bir yapılırken, TOBB Batman Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Batman Kadın Girişimciler Kurulu , Batman Ticaret ve Sanayi Odası ( BATSO ) koordinasyonunda faaliyetlerini sürdürüyor. Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO)’nun ev sahipliğinde yapılan Batman İl kurullarının seçimlerine TOBB Batman Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına Ulaş Demirhan seçilirken, Başkan Yardımcılığına İbrahim Demir, İlyas Şimşek, Esat Özgül ve Nurullah Al, İcra Komitesi Üyeliğine ise Yunus Aksoy, Mehmet Demir, Çektar Çelik, Şahin Acar, Abdulhakim Beğdili, Emrah Demir, Doğan Çam, Turan Oğuz, Suat İzmir ve Nuşin Maltaş seçildi. TOBB Batman Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Hülya Çınar seçilirken, Başkan Yardımcılığına Kübra Başaran, Şevin Kavuş, Şükran Yaman, İcra Komitesi Üyeliğine ise Sümeyye Altundal, Rana Şeker, Evin Kartal, Özlem Datlı, Eda Demir Ediz seçildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.