TENŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Atletizm Görme Engelliler Şampiyonası, Samsun'da yapılan müsabakalarla tamamlandı.

Yayın: 21 Nisan 2019 - Pazar - Güncelleme: 21.04.2019 13:09:46
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Atletizm Görme Engelliler Şampiyonası, Samsun'da yapılan müsabakalarla tamamlandı. Samsun’da yapılan ve Batman’ı Görme Engelliler Atletizm Türkiye şampiyonasında temsil eden Yunus Tenşi, Türkiye şampiyonu olmayı başardı.  16-18 Nisan  tarihleri arasında yapılan ve 32 ilden 300 sporcunun katıldığı Atletizm Şampiyonası uzun atlama, gülle atma ve koşu kategorisinde düzenlendi. Batman’ı büyük bir başarıyla temsil eden Yunus Tenşi’yi tebrik eden Gençlik ve spor İl Müdürü Halil Eren, farklı kategorilerde Türkiye derecelerinin gelmeye devam edeceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.