Tenis turnuvası tamamlandı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan ‘15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma’ tenis turnuvası 10 - 15 Temmuz 2019 tarihleri arasında Türkiye Petrolleri yerleşkesindeki Tenis Federasyonu kortlarında yapıldı.

Yayın: 16 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 16.07.2019 14:14:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan ‘15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma’ tenis turnuvası 10 - 15 Temmuz 2019 tarihleri arasında Türkiye Petrolleri  yerleşkesindeki Tenis Federasyonu kortlarında yapıldı. 23 kadın ve 97 erkek sporcu 8 kategoride yarıştı. Turnuvanın final müsabakaları son derece çekişmeli geçti. Yapılan final müsabakalarının ardından dereceye girenlere Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Milli Eğitim Şube Müdürü Edip Altun, Spor Şube Müdürü Burak Eren, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Üney,  Batik adına Mahir Dursun, Tesis Amiri Yunus Şimşek ve İl Temsilcisi Mehmet Özer tarafından verildi. Katılım sağlayan herkese teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bu tür turnuvalara daha çok ağırlık vermeye devam edeceklerini söyledi. Tenis İl Temsilcisi Mehmet Özer; “Bize her türlü konuda destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Halil Eren’e, Federasyon Başkanımız Sayın Cengiz Durmuş’a, Genel Sekreterimiz Sayın Serhat Altinel, TP Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Demir’,  Sertka Gruop'a teşekkür ederiz. Dereceye sporcularımızı tebrik eder katılım gösteren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.