Tenis Turnuvası sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen Batman Valiliği, Batman Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle yapılan ‘Doğu Ligi Batman Tenis Turnuvası,’ Türkiye Petrolleri (TP) tesislerinde gerçekleştirilen ödül töreni ile son buldu.

Yayın: 05 Eylül 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 05.09.2018 21:02:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen Batman Valiliği, Batman Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle yapılan ‘Doğu Ligi Batman Tenis Turnuvası,’ Türkiye Petrolleri (TP) tesislerinde gerçekleştirilen ödül töreni ile son buldu. Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve sporcuların katıldığı turnuva finalinde sporculara ödülleri verildi.19 ilden 40 takım ve 350 sporcunun katılım gösterdiği ‘Doğu Ligi Batman Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Vekili Aksoy, “Yetenekli sporcuların tenis mücadeleleriyle tenise doyduk. Bu tür faaliyetlerin kent yaşamına önemli katkısının bulunduğuna inanıyorum. Dostluk havası içinde geçen, kaynaşma örneği gösteren takımlarımızı misafir etmekten onur duyduk. Bundan sonrada spora yönelik faaliyetlerimiz devam edecek” dedi. Bu yıl yedincisi, Batman’da ikincisi düzenlenen turnuvaya 120'si kadın 350 tenisçinin katıldığı belirtilirken tenis turnuvasının ikinci kez Batman'da yapılmasının mutluluk verici olduğu vurgulandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.