Tenis şampiyonası sona erdi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu’nun organize ettiği, Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve TPAO Bölge Müdürlüğü’nün destek verdiği ‘Doğu ve Güneydoğu Tenis Şampiyonasının’ finali görkemli bir şekilde yapıldı.

Yayın: 29 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.11.2021 09:52:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu’nun organize ettiği, Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve TPAO Bölge Müdürlüğü’nün destek verdiği ‘Doğu ve Güneydoğu Tenis Şampiyonasının’ finali görkemli bir şekilde yapıldı. Bu yıl dokuzuncusu yapılan ‘Doğu ve Güneydoğu Şampiyonası’ TPAO Tenis kortlarında yapıldı. 23-28 Kasım  tarihleri arasında yapılan şampiyonaya 18 ilden 54 erkek, 28 kadın olmak üzere toplamda 82 takım 246 sporcunun rekor katılım sağladı. Kadın ve erkeklerde üçüncülük ve dördüncülük maçlarının ardından final maçları oynandı. Erkeklerin finalinde Ağrı Gençlik Spor Kulübü, Yeni Van Gençlik Spor kulübünü yenerken, Kadınların finalinde ise Şırnak Gelişim Spor Kulübü, Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü yenerek şampiyon oldular.

Dereceye giren sporcuların kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren verdi. Turnuvada ayrıca Federasyon tarafından emek ve katkı sunanlara teşekkür plaketi verildi. Batman’da böyle büyük turnuvalara ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, katılım sağlayan ve dereceye giren herkesi tebrik ederek, üst liglerde başarılar diledi. Eren yaptığı açıklamada; “Batman’da 6 gün boyunca 18 ilden 54 erkek, 28 kadın olmak üzere toplamda 82 takım 246 sporcuyu ağırlamanın gururunu yaşadık. İnşallah takımlarımız ve sporcularımız bizlerden memnun ayrılmışlardır. Batman olarak her zaman bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla misafirperverliğimiz gösteriyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.